Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g250g98kcal1.8g22.5g0g6.5g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g125g478kcal18.8g93.8g3.8g10.3g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g1366kcal41.2g285.6g7.6g33.6g
Valittu annoskoko1030g683kcal20.6g142.8g3.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna515g342kcal10.3g71.4g1.9g8.4g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970