Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g300g117kcal2.1g27g0g7.8g
Sokeri 32g129kcal0g31.9g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g150g573kcal22.5g112.5g4.5g12.3g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g1639kcal49.2g342.8g9g40.2g
Valittu annoskoko1236g820kcal24.6g171.4g4.5g20.1g
Annoskoko puolitettuna618g410kcal12.3g85.7g2.3g10.1g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970