Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g350g137kcal2.5g31.5g0g9.1g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g175g669kcal26.3g131.3g5.3g14.4g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2884g1912kcal57.6g400g10.6g47g
Valittu annoskoko1442g956kcal28.8g200g5.3g23.5g
Annoskoko puolitettuna721g478kcal14.4g100g2.7g11.8g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970