Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g450g176kcal3.2g40.5g0g11.7g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g225g860kcal33.8g168.8g6.8g18.5g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g2459kcal74g514.2g13.6g60.4g
Valittu annoskoko1854g1230kcal37g257.1g6.8g30.2g
Annoskoko puolitettuna927g615kcal18.5g128.6g3.4g15.1g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970