Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g50g20kcal0.4g4.5g0g1.3g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g25g96kcal3.8g18.8g0.8g2.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g273kcal8.4g57.2g1.6g6.8g
Valittu annoskoko206g137kcal4.2g28.6g0.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna103g68kcal2.1g14.3g0.4g1.7g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970