Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g500g195kcal3.5g45g0g13g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g250g955kcal37.5g187.6g7.5g20.5g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g2732kcal82g571.4g15g67g
Valittu annoskoko2060g1366kcal41g285.7g7.5g33.5g
Annoskoko puolitettuna1030g683kcal20.5g142.9g3.8g16.8g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970