Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g600g234kcal4.2g54g0g15.6g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g300g1146kcal45g225.1g9g24.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g3278kcal98.4g685.6g18g80.4g
Valittu annoskoko2472g1639kcal49.2g342.8g9g40.2g
Annoskoko puolitettuna1236g820kcal24.6g171.4g4.5g20.1g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970