Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1751g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g700g273kcal4.9g63g0g18.2g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g350g1337kcal52.5g262.6g10.5g28.7g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5768g3825kcal114.8g799.8g21g93.8g
Valittu annoskoko2884g1913kcal57.4g399.9g10.5g46.9g
Annoskoko puolitettuna1442g956kcal28.7g200g5.3g23.5g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970