Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g800g312kcal5.6g72g0g20.8g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g400g1528kcal60g300g12g32.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6590g4370kcal131.2g913.8g24g107.2g
Valittu annoskoko3295g2185kcal65.6g456.9g12g53.6g
Annoskoko puolitettuna1648g1093kcal32.8g228.5g6g26.8g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970