Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2251g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g900g351kcal6.3g81g0g23.4g
Sokeri 96g388kcal0g95.6g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g450g1720kcal67.5g337.6g13.5g36.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g4918kcal147.6g1028.4g27g120.6g
Valittu annoskoko3708g2459kcal73.8g514.2g13.5g60.3g
Annoskoko puolitettuna1854g1230kcal36.9g257.1g6.8g30.2g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970