Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2501g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g1000g390kcal7g90g0g26g
Sokeri 106g431kcal0g106.2g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g500g1911kcal75g375.1g15g41g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g5464kcal164g1142.6g30g134g
Valittu annoskoko4120g2732kcal82g571.3g15g67g
Annoskoko puolitettuna2060g1366kcal41g285.7g7.5g33.5g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970