Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g125g49kcal0.9g11.3g0g3.3g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g63g239kcal9.4g46.9g1.9g5.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g683kcal20.6g143g3.8g16.8g
Valittu annoskoko515g342kcal10.3g71.5g1.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna258g171kcal5.2g35.8g1g4.2g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970