Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g1600g624kcal11.2g144g0g41.6g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g800g3056kcal120g600g24g65.6g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13180g8740kcal262.4g1827.6g48g214.4g
Valittu annoskoko6590g4370kcal131.2g913.8g24g107.2g
Annoskoko puolitettuna3295g2185kcal65.6g456.9g12g53.6g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970