Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g175g68kcal1.2g15.8g0g4.6g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g88g334kcal13.1g65.6g2.6g7.2g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1442g956kcal28.6g200g5.2g23.6g
Valittu annoskoko721g478kcal14.3g100g2.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna361g239kcal7.2g50g1.3g5.9g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970