Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g200g78kcal1.4g18g0g5.2g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g100g382kcal15g75g3g8.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g1093kcal32.8g228.4g6g26.8g
Valittu annoskoko824g546kcal16.4g114.2g3g13.4g
Annoskoko puolitettuna412g273kcal8.2g57.1g1.5g6.7g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970