Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g225g88kcal1.6g20.3g0g5.9g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g113g430kcal16.9g84.4g3.4g9.2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g1230kcal37g257.2g6.8g30.2g
Valittu annoskoko927g615kcal18.5g128.6g3.4g15.1g
Annoskoko puolitettuna464g307kcal9.3g64.3g1.7g7.6g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970