Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g100g350kcal28g2g26g0g
Pirkka salsadippi medium180g104kcal1.6g23.4g0.5g2.7g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g200g240kcal5.6g10.2g20g0.8g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)300g75kcal2.7g12.9g1.2g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi200g52kcal2.4g9.6g0.4g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g400g300kcal68g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g2455kcal216.6g116.2g126.6g7g
Valittu annoskoko1392g1228kcal108.3g58.1g63.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna696g614kcal54.2g29.1g31.7g1.8g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222155