Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 52g376kcal0.6g0.2g42.1g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g208kcal6.2g42.4g0.7g2.1g
Siirappi 8.3g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1504kcal13.6g167.8g85.6g4.2g
Valittu annoskoko156g752kcal6.8g83.9g42.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g376kcal3.4g42g21.4g1.1g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579