Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 61g439kcal0.7g0.2g49.2g0g
Sokeri 41g167kcal0g41.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 71g243kcal7.2g49.5g0.8g2.5g
Siirappi 10g29kcal0g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g1755kcal15.8g196g100g5g
Valittu annoskoko182g877kcal7.9g98g50g2.5g
Annoskoko puolitettuna91g439kcal4g49g25g1.3g
Arvot/100g100g482kcal4.3g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579