Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 69g501kcal0.8g0.3g56.2g0g
Sokeri 47g191kcal0g46.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g277kcal8.2g56.6g1g2.8g
Siirappi 11g33kcal0g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g2005kcal18g224g114.4g5.6g
Valittu annoskoko208g1003kcal9g112g57.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna104g501kcal4.5g56g28.6g1.4g
Arvot/100g100g482kcal4.3g53.8g27.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579