Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 78g564kcal0.9g0.3g63.2g0g
Sokeri 53g215kcal0g52.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g312kcal9.3g63.7g1.1g3.2g
Siirappi 12g38kcal0g9.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g2256kcal20.4g252g128.6g6.4g
Valittu annoskoko234g1128kcal10.2g126g64.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna117g564kcal5.1g63g32.2g1.6g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579