Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 86g627kcal1g0.3g70.2g0g
Sokeri 59g238kcal0g58.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 101g347kcal10.3g70.7g1.2g3.5g
Siirappi 14g42kcal0g10.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g2507kcal22.6g279.8g142.8g7g
Valittu annoskoko260g1254kcal11.3g139.9g71.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna130g627kcal5.7g70g35.7g1.8g
Arvot/100g100g482kcal4.3g53.8g27.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579