Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 10g71kcal0.1g0g7.9g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Siirappi 1.6g4.7kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g282kcal2.6g31.6g16g0.8g
Valittu annoskoko29g141kcal1.3g15.8g8g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g71kcal0.7g7.9g4g0.2g
Arvot/100g100g481kcal4.4g53.9g27.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579