Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 1000g7254kcal11.9g4g813g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1170g4015kcal119.2g819g14g40.9g
Siirappi 160g482kcal0.2g118.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g29022kcal262.6g3241.8g1654g81.8g
Valittu annoskoko3010g14511kcal131.3g1620.9g827g40.9g
Annoskoko puolitettuna1505g7256kcal65.7g810.5g413.5g20.5g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579