Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 104g752kcal1.2g0.4g84.3g0g
Sokeri 71g286kcal0g70.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 121g416kcal12.4g84.9g1.5g4.2g
Siirappi 17g50kcal0g12.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g3008kcal27.2g336g171.6g8.4g
Valittu annoskoko312g1504kcal13.6g168g85.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g752kcal6.8g84g42.9g2.1g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579