Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 11g78kcal0.1g0g8.8g0g
Sokeri 7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Siirappi 1.7g5.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g313kcal2.8g34.8g18g0.8g
Valittu annoskoko32g157kcal1.4g17.4g9g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g78kcal0.7g8.7g4.5g0.2g
Arvot/100g100g483kcal4.3g53.7g27.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579