Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 121g877kcal1.4g0.5g98.3g0g
Sokeri 82g334kcal0g82.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 142g486kcal14.4g99g1.7g5g
Siirappi 19g58kcal0g14.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g3510kcal31.6g392g200g10g
Valittu annoskoko364g1755kcal15.8g196g100g5g
Annoskoko puolitettuna182g877kcal7.9g98g50g2.5g
Arvot/100g100g482kcal4.3g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579