Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 138g1003kcal1.6g0.6g112.4g0g
Sokeri 94g382kcal0g93.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g555kcal16.5g113.2g1.9g5.7g
Siirappi 22g67kcal0g16.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g4011kcal36.2g448.2g228.6g11.4g
Valittu annoskoko416g2006kcal18.1g224.1g114.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna208g1003kcal9.1g112.1g57.2g2.9g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579