Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 15g110kcal0.2g0.1g12.3g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Siirappi 2.4g7.3kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g439kcal4g49.2g25g1.2g
Valittu annoskoko46g219kcal2g24.6g12.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g110kcal1g12.3g6.3g0.3g
Arvot/100g100g482kcal4.4g54.1g27.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579