Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 156g1128kcal1.9g0.6g126.4g0g
Sokeri 106g429kcal0g105.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g624kcal18.5g127.3g2.2g6.4g
Siirappi 25g75kcal0g18.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g4512kcal40.8g503.8g257.2g12.8g
Valittu annoskoko468g2256kcal20.4g251.9g128.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna234g1128kcal10.2g126g64.3g3.2g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579