Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 17g125kcal0.2g0.1g14g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2.1g14.1g0.2g0.7g
Siirappi 2.8g8.3kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g501kcal4.6g55.8g28.4g1.4g
Valittu annoskoko52g251kcal2.3g27.9g14.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g125kcal1.2g14g7.1g0.4g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.7g27.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579