Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 173g1253kcal2.1g0.7g140.5g0g
Sokeri 118g477kcal0g117.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 202g694kcal20.6g141.5g2.4g7.1g
Siirappi 28g83kcal0g20.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g5014kcal45.4g560.2g285.8g14.2g
Valittu annoskoko520g2507kcal22.7g280.1g142.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna260g1253kcal11.4g140.1g71.5g3.6g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579