Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 19g141kcal0.2g0.1g15.8g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Siirappi 3.1g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g564kcal5g63g32.2g1.6g
Valittu annoskoko58g282kcal2.5g31.5g16.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g141kcal1.3g15.8g8.1g0.4g
Arvot/100g100g483kcal4.3g53.9g27.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579