Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 2000g14508kcal23.8g8g1626g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2340g8029kcal238.4g1638g28.1g81.9g
Siirappi 320g965kcal0.3g237.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g58044kcal525g6483.4g3308.2g163.8g
Valittu annoskoko6020g29022kcal262.5g3241.7g1654.1g81.9g
Annoskoko puolitettuna3010g14511kcal131.3g1620.9g827.1g41g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579