Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 311g2256kcal3.7g1.2g252.8g0g
Sokeri 212g858kcal0g211.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 364g1248kcal37.1g254.7g4.4g12.7g
Siirappi 50g150kcal0g36.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g9025kcal81.6g1008g514.4g25.4g
Valittu annoskoko936g4513kcal40.8g504g257.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna468g2256kcal20.4g252g128.6g6.4g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579