Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakaaligratiini

Paloittele parsakaali ja laita kiehumaan.

Sulata voi teflonkattilassa, lisää pari ruokalusikallista vehnäjauhoja ja sekoita kullanruskeaksi mömmöksi.

Lisää sitten maito vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.

Kun maito meinaa kiehahtaa, ota kattila levyltä pois ja anna jäähtyä hetken.

Lisää sitten pilkottu juusto sekä kananmuna ja mausta esimerkiksi valkosipuli- ja paprikajauheella sekä mustapippurilla.

Kuumenna kastiketta sekoittaen vain sen verran, että juusto alkaa sulaa.

Kaada parsakaalit uunivuokaan ja juustokastike päälle.

Pinnalle voi vielä ripotella juustoa.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 700g319kcal21g33.6g10.5g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 50g187kcal11.2g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2490g1877kcal119.6g111.4g99.6g21.4g
Valittu annoskoko1245g938kcal59.8g55.7g49.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna623g469kcal29.9g27.9g24.9g5.4g
Arvot/100g100g75kcal4.8g4.5g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222632