Parsakaaligratiini
Paloittele parsakaali ja laita kiehumaan.
Sulata voi teflonkattilassa, lisää pari ruokalusikallista vehnäjauhoja ja sekoita kullanruskeaksi mömmöksi.
Lisää sitten maito vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
Kun maito meinaa kiehahtaa, ota kattila levyltä pois ja anna jäähtyä hetken.
Lisää sitten pilkottu juusto sekä kananmuna ja mausta esimerkiksi valkosipuli- ja paprikajauheella sekä mustapippurilla.
Kuumenna kastiketta sekoittaen vain sen verran, että juusto alkaa sulaa.
Kaada parsakaalit uunivuokaan ja juustokastike päälle.
Pinnalle voi vielä ripotella juustoa.
Paista 225 asteessa puolisen tuntia.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa
Raejuusto