TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)250g691kcal27.5g127.3g7.2g7g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)399g1114kcal71.9g0g91.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 54g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Luumutomaatti pirkka, 83g69g14kcal0.4g2.6g0.2g4.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%109g250kcal31.6g2.7g13.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%200g240kcal5.8g9g20g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2292g4943kcal276g292.8g295.2g26.2g
Valittu annoskoko1146g2472kcal138g146.4g147.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna573g1236kcal69g73.2g73.8g6.6g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945