TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)291g807kcal32g148.5g8.4g8.2g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)466g1300kcal83.9g0g107.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Porkkana 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g80g16kcal0.5g3.1g0.2g4.8g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%127g292kcal36.8g3.2g15.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%233g280kcal6.8g10.5g23.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g18g157kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2674g5767kcal321.8g342g344.2g30.6g
Valittu annoskoko1337g2883kcal160.9g171g172.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna669g1442kcal80.5g85.5g86.1g7.7g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945