TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)333g922kcal36.6g169.7g9.6g9.3g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)532g1485kcal95.8g0g122.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Porkkana 72g24kcal0.4g4g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Luumutomaatti pirkka, 83g92g18kcal0.6g3.5g0.3g5.5g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%145g334kcal42.1g3.6g17.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%266g319kcal7.7g12g26.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3056g6591kcal367.6g390.6g393.6g34.8g
Valittu annoskoko1528g3295kcal183.8g195.3g196.8g17.4g
Annoskoko puolitettuna764g1648kcal91.9g97.7g98.4g8.7g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945