TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)374g1037kcal41.2g190.9g10.9g10.5g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)599g1671kcal107.8g0g137.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Porkkana 81g26kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Luumutomaatti pirkka, 83g103g21kcal0.6g3.9g0.3g6.2g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%163g375kcal47.3g4.1g19.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%300g359kcal8.7g13.5g29.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g23g202kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3438g7415kcal413.6g439.4g443g39.4g
Valittu annoskoko1719g3707kcal206.8g219.7g221.5g19.7g
Annoskoko puolitettuna860g1854kcal103.4g109.9g110.8g9.9g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945