TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)416g1152kcal45.8g212.1g12.1g11.6g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)666g1857kcal119.8g0g153.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Porkkana 90g29kcal0.6g5g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Luumutomaatti pirkka, 83g115g23kcal0.7g4.4g0.3g6.9g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%181g417kcal52.6g4.5g21.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%333g399kcal9.6g15g33.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3820g8239kcal459.8g488.2g492.2g43.6g
Valittu annoskoko1910g4119kcal229.9g244.1g246.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna955g2060kcal115g122.1g123.1g10.9g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945