TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)83g230kcal9.2g42.4g2.4g2.3g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)133g371kcal24g0g30.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 18g5.9kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g1.4g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%36g83kcal10.5g0.9g4.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%67g80kcal1.9g3g6.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana764g1648kcal92g97.6g98.4g8.8g
Valittu annoskoko382g824kcal46g48.8g49.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna191g412kcal23g24.4g24.6g2.2g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945