TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)125g346kcal13.7g63.7g3.6g3.5g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)200g558kcal36g0g46g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 27g8.8kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g35g6.9kcal0.2g1.3g0.1g2.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%55g125kcal15.8g1.4g6.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%100g120kcal2.9g4.5g10g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g2476kcal138g146.8g147.8g13.2g
Valittu annoskoko574g1238kcal69g73.4g73.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna287g619kcal34.5g36.7g37g3.3g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945