TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)166g461kcal18.3g84.9g4.8g4.7g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)266g743kcal47.9g0g61.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.1g0g0.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g46g9kcal0.3g1.7g0.1g2.8g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%73g167kcal21g1.8g8.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%133g160kcal3.9g6g13.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1528g3295kcal183.8g195.2g196.6g17.6g
Valittu annoskoko764g1648kcal91.9g97.6g98.3g8.8g
Annoskoko puolitettuna382g824kcal46g48.8g49.2g4.4g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945