Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g7.5g45kcal1.6g0.5g4g0g
Soijajauhot, Soyolk5.6g23kcal2.2g0.9g1.1g0.7g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.2g15kcal0.6g0.2g1.3g0.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g20g26kcal0.8g1g2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.5g0.1kcal0g0g0g1.3g
Vehnälese 2.2g5.1kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa38g112kcal8.6g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g539kcal35.2g7.8g39.8g6.2g
Valittu annoskoko107g270kcal17.6g3.9g19.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna53g135kcal8.8g2g10g1.6g
Arvot/100g100g253kcal16.5g3.7g18.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035