Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g80g479kcal16.8g5.3g43.1g0g
Soijajauhot, Soyolk60g240kcal23.4g9.6g12g7.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g293g419kcal36.6g0.9g30.2g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 24g162kcal6.4g1.7g13.9g2.9g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g213g275kcal8.9g10.9g21.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)16g1.6kcal0.2g0g0.1g13.6g
Vehnälese 24g55kcal3.2g3.7g1.1g9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa400g1199kcal91.9g0g91.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g5753kcal377.6g84.4g427.2g65.6g
Valittu annoskoko1136g2876kcal188.8g42.2g213.6g32.8g
Annoskoko puolitettuna568g1438kcal94.4g21.1g106.8g16.4g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035