Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g90g539kcal18.9g5.9g48.5g0g
Soijajauhot, Soyolk67g270kcal26.3g10.8g13.5g8.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g330g471kcal41.2g1g34g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 27g182kcal7.2g1.9g15.6g3.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g240g309kcal10.1g12.2g24g0g
Fiber husk (1rkl=10g)18g1.8kcal0.3g0g0.1g15.3g
Vehnälese 27g62kcal3.6g4.2g1.2g10.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa450g1348kcal103.4g0g103.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g6471kcal425.2g94.6g480.6g73.8g
Valittu annoskoko1278g3236kcal212.6g47.3g240.3g36.9g
Annoskoko puolitettuna639g1618kcal106.3g23.7g120.2g18.5g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035