Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g100g599kcal21g6.6g53.9g0g
Soijajauhot, Soyolk75g300kcal29.2g12g15g9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g366g524kcal45.8g1.1g37.7g0g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 30g202kcal8.1g2.1g17.4g3.7g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g266g344kcal11.2g13.6g26.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)20g2kcal0.3g0g0.1g17g
Vehnälese 30g68kcal4g4.6g1.3g11.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa499g1498kcal114.9g0g114.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g7191kcal472.4g105.2g533.8g82.2g
Valittu annoskoko1420g3595kcal236.2g52.6g266.9g41.1g
Annoskoko puolitettuna710g1798kcal118.1g26.3g133.5g20.6g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035