Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g11g67kcal2.4g0.7g6.1g0g
Soijajauhot, Soyolk8.4g34kcal3.3g1.3g1.7g1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.4g23kcal0.9g0.2g2g0.4g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g30g39kcal1.3g1.5g3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.2g0.2kcal0g0g0g1.9g
Vehnälese 3.4g7.7kcal0.4g0.5g0.2g1.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa56g169kcal12.9g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g809kcal53.2g11.4g60.2g9.2g
Valittu annoskoko160g405kcal26.6g5.7g30.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna80g202kcal13.3g2.9g15.1g2.3g
Arvot/100g100g253kcal16.7g3.6g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035