Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1.2g7.5kcal0.3g0.1g0.7g0g
Soijajauhot, Soyolk0.9g3.7kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g3.3g4.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Vehnälese 0.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.2g19kcal1.4g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g90kcal5.8g1.4g6.6g0.8g
Valittu annoskoko18g45kcal2.9g0.7g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g22kcal1.5g0.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g255kcal16.5g4g18.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035